Segona setmana del Campus UAT

Acabant la segona setmana del campus, els joves atletes han visitat el museu Olímpic Joan Samaranch en l’any que es celebren els 25 anys dels Jocs Olímpics, ha estat una molt bona experiència.
Durant la setmana han gaudit d’una Màster class a càrreg del gran saltador d’alçada en Miquel Velez (mmp 2’16m) amb més d’una desena de Campionats de Catalunya absoluts, tot un referent com atleta i com a persona. Moltes Gràcies Michi!!!
La setmana vinent ja ens endinsem en la tercera setmana del campus i farem una visita als taurons i totes les espècies marines que ens estan esperant a l’Aquarium de Barcelona.
A més tindrem el plaer de rebre la visita de l’ atleta Ingrid Pino actualment en les files del FCB ha estat 7 vegades Campiona d’Espanya en pista, 2 vegades Subcampiona 23a al Campionat del Món i 8 vegades Campiona de Catalunya en les proves dels 1000mll i 1500mll.

Volem agrair la fantàstica tasca dels monitors, que juntament amb el gran comportament dels joves atletes estan aconseguint formar un grup maquíssim.

 

 

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines