Nova equipació UAT 2016/2017

Apreciats Socis i famílies,

Com es va informar i aprovar a l’Assemblea del passat dimecres 21, el club estrenarà noves equipacions per la temporada 16/17,  concretament de la marca KELME. Com be sabeu i s´ha estat fent fins ara, la samarreta de competició o top de competició seguirà sent cortesia de la UAT , i serà totalment gratuïta, per als socis.
Pel que fa a la resta de roba:
 
ESCOLA: Creiem molt important que es vagi uniformat a les competicions, tant per imatge, com per serietat de club, i hem creat especialment per l´escola un “pack de competició” a disposició de tots i totes, que es composa de:
  • Samarreta d’escalfament
  • Pantaló de xandall
  • Jaqueta de xandall
  • Malles curtes , calcetes o Pantaló curt
 
Els vostres monitors/entrenadors disposaran de totes les talles i us convocaran per torns, per categories als vestidors en els propers dies (Setmana del 3/10) per qué pugueu seleccionar quina talla necessiteu en cada cas. Els pares dels més petits podeu assistir-hi si ho creieu convenient. Addicionalment i fora del pack, també estarà disponible la motxilla oficial del club, així com l’anorac de Plomes.
 
ATLETES ABSOLUTS / PROMESES / JUNIORS / JUVENILS / VETERANS /GRUP MANTENIMENT /RESTA DE SOCIS: Teniu totes les peces de roba amb les diferents talles a la vostra disposició a Secretaria, podeu passar i demanar a en Marcel per emprovar-vos-les.( Us demanem si us plau evitar l’horari de 18h a 18:30h per evitar aglomeracions a l’entrada dels nens a l’escola i dels pares a secretaria quan realitzen gestions.)
Un cop coneixem les vostres talles, us donarem un paper on quedaran reflectides les talles de cada article del pack o l’article per separat, aleshores les comandes les podreu realitzar a la nova web: www.uat.cat/botiga podeu fer-li un cop de vista per tafanejar els preus, material complementari i les instruccions per realitzar la compra a www.uat.cat/compra-la-roba-de-la-uat/. ( espereu a realitzar compres fins que el club avisi via mail i el vostre fill/a portin les talles)
Un cop estigui totalment operativa ( actualment en proves), el pagament únicament serà mitjançant transferencia bancaria. És la millor manera perque tot quedi reflectit i no hi hagin mals entesos amb les comandes, pagaments, etc… Des de el moment que realitzeu el pagament sereu informats de tot el procés mitjançants mails que el club us enviarà personalment a cadascú.
El temps estimat d’entrega confirmat per Kelme serà d’uns 10 a 15 dies des de la realització de la comanda per part del fabricant. I el club us avisarà quan la comanda hagi arribat i la pugueu recollir.
Qualsevol informació més o dubte, restem a la vostra disposició.
Molta Salut i bona temporada a tots!
Gràcies.
La Junta Directiva de la Unió Atlètica Terrassa.

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines