Lliga absoluta

Aquest cap de setmana a pista coberta de sabadell s’ha disputat la lliga de clubs absoluta B on la UAT ha competit extraordinariament bé amb un equip molt jove.
En nois han quedat empatats en primer lloc amb el Kanaletas amb 75,5 punts en un final apretadíssim. Al estar empatats també a primers llocs, s’ha hagut de decidir qui pujava a l’ A per qui tingués més segones posicions i en això el Kanaletes en tenia 4 per 3 de la UAT. Per tant, la UAT, ha quedat en segon lloc…fantàstica feina de tots els atletes que s’han conjurat per pujar l’any vinent…ho tenim més a prop que mai!!!

Pel que fa a les noies, han fet un meritori 3er lloc amb 61 punts, només a mig punt dels segons, el Laietània. Gran esforç de totes les participants! des de el club estem orgullosíssims de la fantàstica feina de tots/es i del gran ambient i comunió que es va viure a la grada!!!
Tenint en compte tots els canvis d’última hora, sobretot per grip, i que els entrenadors han hagut de fer col.locant a atletes, que amb molta professionalitat han hagut de fer proves a l’últim moment i sense ser la seva especialitat, estem davant d’un grup d’atletes molt especial i compromés.
Felicitats família UAT!!!

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines