Final del Campionat de Catalunya Cadet

En la Jornada Final del campionat de Catalunya cadet disputat a Santa Coloma de Gramanet, hem tingut el orgull de tenir classificats a varis atletes de la UAT.
Pel que fa al 300mll com ja ens té acostumats en Zakarias Cherkaoui és va classificar per la final on va guanyar l’or amb un temps de 36”47. En 100mt en Claudio Araujo va aconseguir la medalla de bronze amb un temps de 14”70 i no va poder repetir podi en el 300mt que va quedar enun gran 8a plaça amb un temps de 44”53. Molt gran nois!!!
Pel que fa als salts tres grans actuacions en la categoria masculina en Jan Uncas sent atleta de primer any va fer un millor salt en el triple, arribant fins als 12’76m que li va servir per aconseguir la medalla de bronze, per la seva banda l’Erik Cantero va fer una gran marca en el Salt de longitud, arribant als 6’15 quedant 4rt i en el triple va aconseguir la cinquena plaça amb un millor salt de 12’36m, en la perxa en Gerard Fuentes l’altre atleta de primer any que s’havia aconseguit ficar a la final va aconseguir una fantàstica 8a posició amb un millor salt de 2’90 molt a prop dels 3’10m. Moltes felicitats a tots per una grandíssima actuació!!!
En la categoria femenina la Queralt Pey va intentar arriscar per aconseguir la mínima pels nacionals i va fer un millor salt de 10’43 deixant-la en la 12 plaça catalana, s’havia d’intentar Queralt, ben fet!!!
En els 300mt la Patricia Palacín l’altre dels tres atletes classificats de primer any, va quedar-se a només una posició dels final amb un temps de 50”41 i en el 300mll va fer un temps de 45”89 també molt a prop dels final.
Pel que fa a la alçada, la Joana Borobia va fer un millor salt 1’41m quedant en 11a posició, molt a prop de la seva mmp.
Volem felicitar a tots/es, entrenadors/es, atletes pels grans Campionats i voldríem destacar el gran companyerisme que va haver-hi entre tots i totes les finalistes que es van estar animant durant tota la jornada… de veritat que sou un grup maquíssim!!!

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines