Campionat d'Espanya Cadet – Antequera

Aquest cap de setmana, s’ha disputat el campionat d’Espanya cadet a la ciutat malaguenya d’Antequera, amb tres representants de l’UAT.

El gran protagonista va ser el nostre prometedor Zakaria Cherkaoui, entrenat per David Castellanos, que anava tercer del rànquing amb una marca de 37,00 segons, i que no va defraudar, aconseguint la medalla de bronze. Zakaria es va imposar a la seva semifinal, guanyant el lloc per a la fina, aconseguint una marca personal de 36,88s. A la final, Zakaria va tornar a volar per la pista aconseguint el bronze i una nova millor marca personal de 36,80s.!

Gran resultat i posició de finalista, per al triplista Erik Cantero, entrenat per Marc Tuset, que tot i no que no li va poder ajustar bé l’aproximació a la taula, va aconseguir una millor marca personal amb 12,64 m i la sisena posició.

Per últim, el nostre nou especialista en tanques, Claudio Araujo, entrenat per Emilio Perez, va disputar les eliminatòries del 60m tanques, amb una marca de 9.21s, lluny de la seva millor marca personal, no li va permetre classificar-s’hi per les semifinals. Tot i així, és el seu primer campionat d’Espanya i aquesta experiència li donarà fruits en propers esdeveniments. Estarem atents.

 

 

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines