Ct de CAT sub20, Trofeu Promoció, control PC i cross de Ripollet

Bona actuació en el Campionat de Catalunya sub-20.

En l’apartat del fons i mig fons en Gerard Almirall ens va representar en el 800 masculí amb una marca de 2,08,02 bona estrena esperant apropar-se a la seva marca personal realitzada l’any passat. En el 800 femení  l’Anais Fernandez va realizar un acte de generositat i companyerisme al sortir a disputar la prova (per la baixa d’ultima hora de la Geena), encara que no havia estat convocada per competir a la lliga, malauradament una caiguda durant la prova la va fer abandonar adolorida d’un dels seus turmells. En la prova de 1500 masculí el nostre atleta kevin Fernandez s’estrenà en la distancia amb un meritori temps de 4,25,17, mentres que Sonia Utrera feia 5,38,08 a la mateixa distancia en la prova femenina. A la distancia més llarga en Miquel Ortas no va poder sortir a disputar la prova per manca del document nacional que l’acredites, una llàstima per a ell i als seus companys , per la seva banda en el 3000 femení la Laia Comellas 13,56,06 (suplint a la seva companya Aida lesionada pocs dies abans) que l’hi valeren 2 punts més al equip.

 

Als concursos de salts varem tenir actuacions esperançadores, confirmadores i d’aprenentatge. A l’alçada el velocista Zakaria Cherkaoui va realitza uns 1,55 a tisores molt meritoris, la Raquel Rodriguez per la seva banda a l’alçada femenina va saltar 1,47 no quedant satisfeta però sabem que la seva preparació i adaptació al dur entrenament de les proves convinades donarà els seus fruits. L’Oriol Villa va acreditar 5,35 a la llargada marca poc rellevant per ell ja que estar entrenant força més el triple aquest hivern, a la llargada femenina l’Anna Sasot va saltar 5,03 quedant-li curt el concurs de només 3 salts però quedant-se a només 4 cm de la seva millor marca. La nota més rellevant als salts va ser la participación i resultat de l’Erik Cantero al triple, el nostre cadet de 1er  en un concurs amb atletes bastant més grans va aconseguir la seva millor marca personal amb 12,03 aconseguint també la mínima per als campionats d’espanya que es disputarán a Oviedo ( on acompanyarà al seu Company Oriol que ja va obtindre la mínima en diez passats). Al triple femení la Júlia Puerta va volar fins als 10,60 saben sortir amb veterania dels dos primers nuls realitzats als primers intents. I la perxa, Aiiiiiii la perxa!!! Aquesta prova tant complicada i a la vegada tant injusta, ens va tocar aquest cop la creu, la creu de l’Andrés Aguilera que va realizar tres intents nuls a la primera alçada que va voler saltar, segur que l’hi servirá de lliço possitiva i a la lliga absoluta del cap de setmana que ve ens demostrarà de quina pasta están fets els perxistes del nostre club.

En l’apartat de velocitat, Marta Gironès millor marca personal en el 60 això suposa mínima d’Espanya júnior a només 8 centèsimes de la mínima d’Espanya absoluta amb 7,93, Júlia Palacín Ester millor marca de la temporada a 200 li permet el passatge al campionat d’Espanya juvenil a Salamanca i a tan sols 1 decima de la minima d’Espanya absoluta amb 25,71, Mikaela Fraga bona actuació al 400 amb una marca de 1,01.28. Pol Vela debutava en la seva primera lliga com a titular en 60 i ho va fer amb una marca de 7,49, Joan Fuentes millor marca personal de pista coberta en 200 i minima d’Espanya júnior amb 22,98, Pol Rodriguez Cucurella millor marca de la temporada en 400 i minima d’Espanya júnior amb 51,40.
En relleus, nou rècord del club femení en 4×200 Marta Gironès, Julia Porta, Anna Sasot i Júlia Palacín Ester amb 1,45,14
En categoria masculina, Pol, Pol Rodriguez Cucurella, David Cos Martinez i Arnau RN 1,37,26
En llançaments va haver de llançar el velocista David Cos ja que Segarra no va poder competir i ho va fer amb un llançament de 8,44 i en categoria femenina, la nostra atleta Judith Alcaraz, va llençà el pes a una distància de 6,36 metres.

Arnau Ramirez va competir en 60 tanques, una prova que no és la seva especialitat i era la primera vegada que ho feia i amb les tanques més altes del que li correspondria per la seva categoria i ho va fer amb una marca de 10.50, al seu torn, Judit Meler va fer millor marca personal amb tanques altes amb una marca de 10.36.

 

Pel que fa a la Jornada matinal de diumenge, en el cross de Ripollet, ha participat Aroa Jimenez obtenint una gran 15ª posició sota l’atenta mirada de la seva entrenadora de fons, Jasmina Martin.

 

Pel que fa a la Jornada matinal de diumenge, en el cross de Ripollet, ha participat Aroa Jimenez obtenint una gran 15ª posició sota l’atenta mirada de la seva entrenadora de fons, Jasmina Martin.

D’altra banda a la jornada de promoció de pista coberta, molt bona participació de tots els nostres atletes. S’han assolit marques personals i mínimes de Catalunya.

Cal destacar la gran marca en pes del Benjamí Marc Enrique amb 4m 84cm, la tercera posició de la general en el 1000 de la nostra benjamina Neret Meya aturant el crono a 4’00.

En la categoria alevina Ivet Palomar va aconseguir millorar la seva marca en el 1000 deixant-la en 3’52” i Júlia Fuentes va intentar lo propi en la llargada, quedant-se a les portes, segur que treballant així sortirà.

En Marc Meya va volar en la llargada i  gran marca d’Albert Enrique en els 1000m amb 3’37”

Dels nostres infantils destaquem la consecució de la mínima de perxa pels C. Catalunya de Gerard Fuentes amb 2m10cm.

 

En el capítol d’agraïments, en  volem fer un de molt especial a Anaïs Fernàndez que venia vestida de carrer per animar als seus companys en el campionat de clubs sub 20 i, veient que degut a una baixa d’última hora en el 800  podríem quedar sense puntuar, es va decidir a participar-hi, bon compromís uatera!!!

 

Agrair el treball, com sempre, dels nostres monitors i entrenadors i fer un esment especial a la col·laboració que hem tingut aquest diumenge de Juliana Bernal i Ivan Gonzalez, això és vocació nois.

 

En l’apartat de lesions, volem desitjar una bona i ràpida recuperació de tots els nostres atletes lesionats, als quals s’afegeixen Joan Fuentes, Anaïs Fernàndez i Pol Rodriguez, que han patit lleus problemes aquest cap de setmana i que de ben segur, es resoldran en breu. Treballarem perquè així sigui.

 

Ànim a tots!!!

Aneu a la barra d'eines