L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA TORNA A SEGONA DIVISIÓ

L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA TORNA A SEGONA DIVISIÓ

La UAT ha aconseguit tornar cinc anys després a la segona divisió de l’atletisme català. Ho ha fet aquest diumenge a Mollet del Vallès, on tot i quedar en la tercera posició de l’encontre, ha fet bona l’avantatge aconseguida la setmana anterior per guanyar la tercera divisió i assegurar-se estar l’any que ve a la segona divisió. El còmput global li dóna al club egarenc 821,5 punts, 28,5 per sobre del CA Nou Barris, qui acompanyarà a la UAT a segona divisió juntament amb els descendits de primera CA Tarragona i Unió Colomenca, així com també CA Granollers, CA Vic, JA Sabadell i el GEIEG gironí. El gran pilar d’aquesta segona jornada va ser de nou l’equip femení, amb victòries de Mikaella Fraga en el 400m, Claudia Rofes en la javelina, Marta Gironès en els 100m, conjuntament amb la segona posició de Ericka Maseras, i el relleu 4×100 amb Gironès, Maseras, Fraga i Anna Sasot. Victòria també pel jove saltador d’alçada Marc
Meya, i extraordinari rendiment del 4×100 masculí format per Joan Fuentes, Yago Lozano, Alejandro Pardo i Eric Uviña, qui tot i creuar la meta en primera posició eren desqualificats posteriorment per haver fet una entrega d’una de les postes fora de la zona reglamentaria senyalitzada. Bany de cava per finalitzar la jornada i tots els esforços posats ja en reforçar l’equip per assaltar l’any que ve l’ascens a primera divisió, on aquest curs de nou tornava a guanyar el FC Barcelona amb més de 100 punts sobre el segon i tercer classificats, AA Catalunya i L’Hospitalet Atletisme.

Aneu a la barra d'eines