SET EQUIPS DE L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA CLASSIFICATS PER LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

SET EQUIPS DE L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA  CLASSIFICATS PER LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

Lleida es va convertir aquest dissabte dia 2 d’abril en la capital catalana de l’emocionant disciplina atlètica
dels relleus. En una atapeïda jornada plena de competicions, amb més de 1000 atletes participants, l’Unió
Atlètica Terrassa es presentava a la cita amb una històrica participació de 63 atletes, distribuïts en 25 equips de relleus, omplint així totes les proves possibles en totes les categories, en algunes amb més d’un equip per prova i tot. En una jornada marcada pel fred i el vent, set equips terrassencs es van classificar per la gran final, que es disputarà a l’Estadi Natalia Rodríguez de Tarragona el pròxim cap de setmana; Destaca particularment la categoria Sub 16 on el 4×100 masculí, format per Hugo Hernandez, Marc Enrique, Isaac Millo i Marc Ramos, assolia el bitllet a Tarragona amb 45”22,la millor marca de tots els equips participants. També en un 4×300 ple d’integrants del mateix equip, amb l’únic canvi de Mateo Mantecón entrant en el lloc del Marc Enrique, assolia la qualificació aquest cop amb la segona millor marca. Bon gust de boca també del 4×100 femení en la mateixa categoria, amb el bitllet per a la final d’un equip format per Paula Garcia, Neret Meya, Iris Pallares i Jessica Viñas. En categoria sub16, un potent equip masculí aconseguia passar els dos relleus a la final, en un 4×80 format per Toni López, Tiago López, Noah Lorca i Guim Turro i un 4×200 amb Bru Flores entrant al lloc de Toni López. Premi també per a la categoria Sub12, amb l’equip femení del 4×60 (Hada Hernández, Leyre Hernandez, Lidia Igbinosa i Laia Morera) aconseguint un bitllet per a la final. Finalment, premi també pels més petits, els Sub10, aconseguint una plaça per a la gran final del 4×60 en un equip format per Eric Baños, Nil Bascunyana, Pol Mulinari i Luar Solbas.

Aneu a la barra d'eines