L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA ENFILA EL CAMÍ CAP A L’ASCENS DE CATEGORIA

L’UNIÓ ATLÈTICA TERRASSA ENFILA EL CAMÍ CAP A L’ASCENS DE CATEGORIA

Aquest diumenge dia 3 d’abril s’ha disputat la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs a les Pistes Municipals d’Atletisme de Mollet del Vallès. La temporada 2019, la UAT, marcada per un gran nombre de baixes, va decidir no prendre part a la competició, fet que la va obligar a veure’s relegada a la quarta i última categoria la temporada següent. L’any passat, en una exhibició terrassenca, l’entitat va aconseguir l’ascens a tercera divisió on li toca competir en la present edició de la prova.
Després de la primera jornada, amb la UAT liderant la classificació amb 427 punts, 36 per sobre del Club d’Atletisme Nou Barris, qui ara mateix ocuparia la segona posició tancant la zona d’ascens, i amb més de 50 punts sobre el també barceloní CA Canaletes, tot sembla indicar que l’any que ve tindrem al club egarenc de nou a la segona divisió de l’atletisme català. En una jornada marcada pel fred, destaquen les victòries dels dos relleus 4×400, formats per Erico Jimenez, Arnau Maldonado i els germans Eric i Albert Uviña, i per Alice Stephens, Mikaella Fraga, Nerea Muñoz i Ericka Maseras. Doblet també en la marxa atlètica, amb el nou fitxatge d’aquesta temporada Gina Torres suplint de manera fantàstica la baixa de Paula Juárez per lesió, i també de Ferran Campins en la prova masculina. Harsh Massana guanyava el llançament de javelina amb un millor intent de 48m55 i la ja mencionada Mikaella Fraga es feia amb la
victòria en un 800m apassionant. Sorpresa en el 400m tanques, o potser no tant després de la gran temporada invernal, de Nerea Muñoz amb una marca 1’14”72. El que sí que era sorpresa era la prova d’obstacles femenins on sembla que el club ja ha trobat a dos grans especialistes amb la victòria de Desireé Diaz i la segona plaça de Joana Minguet. La presidenta de l’entitat, Marta GIronès, també guanyava els 200 m, en una prova on compartia protagonisme amb una curta però insòlita nevada en ple mes d’abril. Grans marques també d’Eric Uviña en el 400m tanques i Redouan Rouaz en els 3000 obstacles, ambdós ocupant la segona posició, i de Victor Avellaneda en la javelina, Ericka Maseras en el 200m i Queralt Pey en el triple salt, atletes que van aconseguir la tercera posició. A destacar sempre en aquestes jornades de lliga els atletes que participen en proves que no son habituals per tal de puntuar pel club. En aquest cas l’ovació de la jornada va ser pel migfondista Marc Comeras, també vocal de la junta directiva, qui va competir en el 5000m marxa sumant 3 valuosos punts per l’entitat.
El diumenge vinent, i en la mateixa seu, la UAT busca fer vàlids els pronòstics i poder aconseguir l’ascens de categoria.

Aneu a la barra d'eines