HUGO HERNÁNDEZ FREGA LES MEDALLES AL NACIONAL SUB16 EN PISTA COBERTA

HUGO HERNÁNDEZ FREGA LES MEDALLES AL NACIONAL SUB16 EN PISTA COBERTA

Els dies 26 i 27 de març s’ha disputat a la Pista Coberta de Sabadell el Campionat d’Espanya d’atletisme Sub16. El tanquista terrassenc Hugo Hernández, tot i arrossegar una petita lesió de turmell, va aconseguir la 5a posició en el 60m tanques amb una marca de 8”88, a tant sols 3 centèsimes del podi. La prova la va guanyar l’atleta del Playas de Castellón David Gadea. També va haver-hi presència de la UAT en el triple salt, on Marc Ramos debutava en un estatal aconseguint la 9a plaça, amb un millor salt de 12m. L’entitat tanca així una temporada de pista coberta amb 14 medalles de Catalunya individuals i dues per equips, la
plata d’Espanya de Gerard Fuentes en l’heptató Sub20 i la internacionalitat de Adrián Priego en el Trofeu Ibèric.

Foto: @Miquel1205

Aneu a la barra d'eines