ADRIÁN PRIEGO PUJA AL PODI AL TROFEU IBÈRIC DE PROVES COMBINADES

ADRIÁN PRIEGO PUJA AL PODI AL TROFEU IBÈRIC DE PROVES COMBINADES

Els dies 1 i 2 de març s’ha disputat el Trofeu Ibèric de proves combinades Sub18 a la Pista Coberta de Gallur, a Madrid. Aquest campionat, ajunta els quatre millors atletes en aquesta disciplina d’Espanya i Portugal per tal de competir en una classificació tant individual com conjunta per equips. L’atleta de la UAT Adrián Priego, gràcies als 4850 punts aconseguits en el Campionat de Catalunya, on va ser plata, es va guanyar al dret a competir en la que ha representat la seva primera internacionalitat. L’egarenc començava bé el concurs corrent en 7”22 els 60 metres llisos i saltant posteriorment 6.55m en el salt de
llargada. Després de les dues primeres proves marxava en primera posició però el llançament de pes, on va llençar 9,64, va fer que caies varies posicions a la classificació. Se’n va refer saltant una altre marca personal en el salt d’alçada, elevant-se fins a 1m81 i tancant la primera jornada en cinquena posició. El segon dia de competició, ple de proves on Adrián destaca particularment, es presentava com una oportunitat per avançar varis llocs a la classificació.
En el 60m tanques aconseguia còrrer en 8”61 i posteriorment, en el salt de perxa, feia un salt de 3m85. Abans de còrrer el 1000m, l’última prova de la combinada, el terrassenc marxava quart, amb 4025 punts, a només 57 del tercer classificat, el portuguès Rafael Santos. En una cursa final d’ensomni, Adrián guanyava la prova final amb una marca de 2’51”17 que l’elevaven fins a la tercera posició global de la combinada. Amb una marca de 4778 punts, pujava a un podi acompanyat del seu company de selecció, el basc Imanol Egidazu i el segon calaix queia pel portugués Bernardo Cunha.
En la classificació conjunta, Espanya va superar finalment a la selecció portuguesa amb 24875 punts respecte els 24351 dels lusitans.

Aneu a la barra d'eines