ALEX PINTADO I ADRIÁN PRIEGO MEDALLISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18

ALEX PINTADO I ADRIÁN PRIEGO MEDALLISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18

El passat dissabte 19 de febrer, es va disputar el Campionat de Catalunya Sub18 en Pista Coberta a Sabadell. Set atletes de l’Unió Atlètica Terrassa van ser-hi presents, aconseguint un total de 3 medalles pel club egarenc. Àlex Pintado es va proclamar campió de Catalunya en els 800m, registrant una marca personal de 1’57”45. Aquest era el
primer campionat que disputava en aquesta distància després de ser campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en els 1000m l’any passat en categoria Sub16. Per la seva part, l’atleta de combinades Adrián Priego tornava de sabadell amb dos medalles de plata al coll. En la prova de 400m, va aconseguir-ho corrent la final en una marca de 50”18, i en els 60m tanques amb una gran marca personal de 8”46. En la mateixa prova Marc Meya i Raul Aguilar es quedaven a semifinals amb 8”92 i 8”98 respectivament.
En la prova de 3000m en categoria femenina, Maria Sanchez sorprenia amb una 5a posició i marca personal de 11’36”21, quedant-se a prop de les places de podi. Marc Meya, després de córrer els 60m tanques, saltava 1m67 en el salt d’alçada, quedant-se lluny de la seva marca personal i ocupant la 9a posició. En els 60m Laia Pons era semifinalista amb 8”35 i en categoria masculina Nil Gonzálezi Raul Aguilar es quedaven també a les portes de la final amb 7”56 i 7”67 respectivament.

Aneu a la barra d'eines