ADRIAN PRIEGO GUANYA LA PLATA ALCAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18 DE PROVES COMBINADES⚡

ADRIAN PRIEGO GUANYA LA PLATA ALCAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18 DE PROVES COMBINADES⚡

Els passats dissabte dia 12 de febrer es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de proves combinades. Va destacar en especial una de les grans promeses del club, l’Adrian Priego, qui va aconseguir la medalla de plata en el heptatló masculí. L’Adrian va aconseguir un total de 4850 punts, quedant-se només a 31 punts d’una victòria aconseguida per David Perez de l’Avinent Manresa. En la mateixa prova van participar Marc Meya, 5è amb 3871 punts, i amb una gran marca de 1,78 en el salt d’alçada, i Raul Aguilar que ocupava la 10a posició amb 3582 punts. En el pentatló femení, Nerea Muñoz era 9a amb una marca de 2397 punts. Aquest campionat demostra el gran treball que s’està realitzant en el camp de les proves combinades al club a càrrec d’entrenadors com Santi Ferrer i David
Castellanos.


➡️Adrian Priego 🥈en l’heptatló amb 4850 punts
➡️Marc Meya 5️⃣è amb 3871 punts
➡️Raul Aguilar 1️⃣0️⃣è amb 3582🏃‍♀️
➡️Nerea Muñoz 9️⃣a al pentatló amb 2397 punts.

Aneu a la barra d'eines