L’EQUIP DE 4X400 SUB18 MASCULÍ ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA ⚡

L’EQUIP DE 4X400 SUB18 MASCULÍ ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA  ⚡

Els passat diumenge 13 de febrer s’ha disputat a Sabadell el Campionat de Catalunya de relleus Sub18, on l’equip masculí format per Albert Enrique, Nil Gonzalez, Erico Jimenez i Bernat Ruiz va aconseguir la medalla de plata amb un temps de 3’37”88, només separats per 4 dècimes del quartet guanyador. En l’apartat femení, el 4×400 format per Julia Fuentes, Ericka Maseras, Carla Mullor i Martina Domenech es quedava a les portes de la gran final registrant un temps de 4’23”79. També es va disputar la jornada prèvia del 4×300 Sub16, on Marc Enrique, Hugo Hernandez, Isaac Millo i Marc Ramos van passar a la final amb el segon millor temps, i del 2×200 Sub14 on tant l’equip femení format per Anne Crespo, Ariadna Millo, Martina Navarro i Daniela Soriano i el masculí format per Tiago Lopez, Noah Lorca, Pol Crespo i
Guim Turro, no van poder passar a la final.


➡️4×400 masculí (Albert Enrique, Nil Gonzalez, Erico Jimenez i Bernat Ruiz) 🥈de Catalunya amb 3’37″88


➡️4×400 femení (Julia Fuentes, Ericka Maseras, Carla Mullor i Martina Domenech) semifinalistes amb una marca de 4’23″79.

Aneu a la barra d'eines