PEP VIDAL MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN

PEP VIDAL MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN

Els passats dies 12 i 13 de febrer s’han disputat els Campionats de Catalunya de llançaments d’hivern en categories absolutes i de promoció a l’Estadi Serrahima. En el llançament de javelina Sub16, Pep Vidal aconseguia la medalla de bronze amb un llançament de 37m65. D’aquesta manera, es suma una nova medalla en aquesta disciplina que tant està aportant a l’entitat els últims anys. En categoria Sub18, Jordi Fuentes llençava el disc a 34m21, aconseguint la 5a posició i quedant-se a prop de la lluita per les medalles. Finalment, i ja en jornada de diumenge, Harsh Massana tornava a signar una gran actuació ocupant la 7a plaça absoluta en el llançament de javelina amb 50m07, en una prova guanyada per l’entrenador de llançaments de la UAT Jordi Sànchez.


➡️Pep Vidal 🥉sub16 en javelina amb 37m65
➡️Jordi Fuentes 5️⃣è sub18 en disc amb 34m21
➡️Harsh Massana 6️⃣è absolut en javelina amb 50m07

Gran final de temporada hivernal pels nostres llançadors entrenats per Jordi Sánchez.

Aneu a la barra d'eines