Apreciades famílies,

En els darrers mesos hem estan mantenint converses de col.laboració amb el club d’atletisme de la bonica localitat de Sète, al sur de França (3h aprox des des de Terrassa), les converses anaven orientades en poder fer un breu Stage de Cap de Setmana del 24 al 26 de Març, període que ens agafa entre pista coberta i la temporada d’Aire lliure.

En principi la nostra idea seria d’adreçar-lo a les categories a partir de Cadet fins a Absolut i Veterans. ( Si hi hagués molta demandes de la categoria infantil, podríem parlar).

Faríem entrenaments amb ells i una competició interna, a més que ens faran una visita guiada per la terra.

El preu aproximat de l’estada en règim de pensió complerta seria d’ aproximadament 50€ per persona i nit, l’allotjament està ubicat en una masia davant de la platja i la idea està pensada perquè pugueu gaudir de la estada també amb les vostres famílies, els números exactes els podrem dir en quant sapiguem el número exacte de participants. Per aquest fet hauríem de saber amb la major brevetat possible, abans de l’15 de Febrer si pot ser, si teniu intenció de participar-hi, i si disposeu de vehicle pel viatge, per ara només saber si esteu interessats, per poder fer una pre-reserva i comunicar-ho al responsables de Sète.

Depenent de la quantitat d’atletes i famílies buscarem la manera més econòmica de fer el transport.

També fer-vos saber que ells ens vindran a visitar el proper mes d’Abril, en concret del 6 al 9. Ja us anirem informant més endavant dels detalls de la seva visita.

Esperem que aquesta iniciativa sigui tot un èxit perquè, a banda de ser una experiència fantàstica a nivell cultural , podrem aprendre de diferents mètodes d’entrenament i aspectes tècnics segur que molt interessants.

Junta Directiva.

Afegir comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Aneu a la barra d'eines